Zobacz inne artykuły:
zdjecie_aktualnosci
Jak skutecznie doręczyć wypowiedzenie stosunku pracy w trakcie pandemii?
Zmiany w pracy jednostek oświatowych do 18 kwietnia
zdjecie_aktualnosci
Ważne terminy w kwietniu!

Sprawozdanie z nadzoru 2020/21 + Audyt KRI | WEBINARIUM
zdjecie_aktualnosci

Oferta na szkolenie "Sprawozdanie z nadzoru pedagogicznego 2020/21" już jest! W tym roku ponownie spotykamy się on-line.

Jak co roku zapraszamy na podsumowanie, tym razem bardzo dziwnego, roku szkolnego w zakresie nadzoru pedagogicznego. Tegoroczny nadzór to oczywiście działania w ramach wrześniowych planów nadzoru, ale też wiele zupełnie nowych, doraźnych obszarów wymagających oceny i analizy. Poza klasycznym podsumowaniem typowych, zaplanowanych działań, zaprezentujemy, ale też udostępnimy uczestnikom również nowe dedykowane arkusze, protokoły, sprawozdania. Przygotowany przez nas materiał oraz szkolenie, pozwolą z łatwościa udowodnić najwyższą jakość sprawowanego nadzoru pedagogicznego.

Poza obowiązkiem nauki na odległość przygotowany przez nas materiał/szkolenie w pełni uwzględnia specyfikę roku szkolnego 2020/2021 tj. zmiany zakresu podstaw programowych, nową organizację egzaminów i inne, oraz wskazuje sposoby realizacji kierunków polityki oświatowej państwa na ten rok szkolny.

U W A G A !!!

Dodatkowo wychodząc naprzeciw coraz to częstszym kontrolom i zapytaniom do Dyrektorów w kwestii realizacji corocznego (!!!) obowiązku Audytu Krajowych Ram Interoperacyjności (KRI), w ostatniej części szkolenia omówimy zagadnienia z tym związane oraz wyposażymy uczestników szkolenia w komplet dokumentacji niezbędnej do realizacji tego zadania.

Zapraszam!

Dominik Linowski